Werkgebied

 

 1. Alkmaar
  Gemeente in Nederland
 2. Alkmaar is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente bestond tot eind 2014 uit de stad Alkmaar, Oudorp en een deel van Koedijk.
   
  Ook in de omgeving van Alkmaar verzorgt Schildersbedrijf Merel graag uw schilderswerk. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 1. Zaanstad
  Gemeente in Nederland
 2. Zaanstad is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente is de grootste in de Zaanstreek. Per 3 april 2013 had de gemeente Zaanstad 150.000 inwoners.
   
  Ook in de omgeving van Zaanstad verzorgt Schildersbedrijf Merel graag uw schilderswerk. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 1. Den Helder
  Gemeente in Nederland
 2. Den Helder is de noordelijkste gemeente op het vasteland van de Nederlandse provincie Noord-Holland. De regio waar Den Helder in ligt noemt men de Kop van Noord-Holland of Noordkop.
   
  Ook in de omgeving van Den Helder verzorgt Schildersbedrijf Merel graag uw schilderswerk. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 1. Amsterdam
  Hoofdstad van Nederland
 2. Amsterdam is de hoofdstad en naar inwonertal de grootste gemeente van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd, ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ en de monding van de Amstel.
   
  Ook in de omgeving van Amsterdam verzorgt Schildersbedrijf Merel graag uw schilderswerk. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 1. Haarlem
  Stad in Nederland
 2. Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Kennemerland. Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad.
   
  Ook in de omgeving van Haarlem verzorgt Schildersbedrijf Merel graag uw schilderswerk. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 1. Hoorn
  Stad in Nederland
 2. Hoorn is een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Hoorn ligt via het Hoornse Hop aan het Markermeer. Op 28 februari 2015 woonden er 71.920 mensen.
   
  Ook in de omgeving van Hoorn verzorgt Schildersbedrijf Merel graag uw schilderswerk. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 1. Beverwijk
  Stad in Nederland
 2. Beverwijk is een stad en gemeente in Midden-Kennemerland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 40.049 inwoners en heeft een oppervlakte van 19,60 km². De gemeente maakt deel uit van de samenwerkingsregio IJmond.
   
  Ook in de omgeving van Beverwijk verzorgt Schildersbedrijf Merel graag uw schilderswerk. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 1. Nederland
  Land in Europa
 2. Nederland is een land dat deel uitmaakt van het Koninkrijk der Nederlanden. Het wordt in het westen en noorden begrensd door de Noordzee, langs de oostgrens door Duitsland en in het zuiden door België.
   
  Voor grotere projecten in heel Nederland verzorgt Schildersbedrijf Merel graag uw schilderswerk. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte Aanvragen

Professionele schilder nodig? Vraag nu uw gratis offerte aan!

 

 

logo100dpi

 

de Achtkant 23

1852 BV Heiloo

tel.: 06-46201112

www.schildersbedrijfmerel.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.